تلگراف از رضائیه به وزارت کشور درباره حضور بخشدار پل دشت و چند نفر سید در مجلس فرهنگی 15 بهمن بدون همسران خود ، ارسال حکم انتظار خدمت بخشدار پل دشت و انتصاب موقت امین مالیه به کفالت آن بخش ، نامه ای به پیوست درمورد ارسال رونوشت تلگراف مزبور به اداره کارگزینی
ملکه جهان خانم فرزند کامران میرزا نایبالسلطنه و سرورالدوله و همسر محمدعلی میرزا بود. ملکه جهان خانم فرزند کامران میرزا نایبالسلطنه و سرورالدوله در سال 1292ق/ 1875م متولد شد.
شاه و درباریان با مسافرتهای پرخرج به داخل و خارج از کشور هزینهی سرسامآوری را به بودجه کشور تحمیل میکردند. دختران شاه به خصوص اشرف پهلوی در این اقدامات پیشرو بودند.
در سال 1344 همسر مصدق در گذشت. اگر چه در طول سالهای زندانی بودن مصدق در احمدآباد همسرش در تهران مانده بود آنها روابط نزدیک و بسیار صمیمانه ای داشتند...
آقای لواسانی از طرف امام آمد خواستگاری. قبول خواستگاری حدود دو ماه طول کشید، چون حاضر نبودم به قم بروم. چون قم مثل امروز نبود. زمین خیابان تا لب دیوار صحن، قبرستان بود و کوچه ها خیلی باریک بودند... مراحل خواستگاری شروع شد و پدرم می گفت:« از طرف من ایرادی نیست قبول دارم. اگر تو را به غربت می برد، اما آدمی است که نمی گذارد به تو بد بگذرد.»
معاویه و خلفای بعد، چه در عصر اموی و چه در عصر عباسی برای اینکه فرزندان امام مجتبی (ع) را ترور شخصیت کنند تا به اهداف شومشان برسند در جامعه شایعه کردند که اینها فرزند همان کسی هستند که صدها زن داشته و هدفشان از حکومت، شهوانی است!
گرچه کمال آتاتورک در تاریخ به کشف حجاب و ترویج پوشش اروپایی شناخته میشود اما همسر خود او چندان پایبند به سیاست های وی نبود و با حجاب در انظار ظاهر میشد.
مهاتما گاندی(مهانداس کارامچاند گاندی)در سال ۱۸۶۹ در یک خانواده هندو در گجرات هند متولد شد و در 13 سالگی با "کاستوربای" که او هم 13 سال داشت ازدواج کرد. در آن سال ها، والدین گاندی، او و عرس شان را اداره می کردند. گاندی رهبری مردم هند در مبارزات آزادیخواهانه علیه استعمار بریتانیا را بر عهده گرفت و نهایتاً توانست هند را مستقل و آزاد کند. او در 79 سالگی ...
یکی از ویژگی های عصر قاجار، اختیار نمودن چند همسر از سوی مردان، به ویژه رجال درباری و اقشار مرفه جامعه بود، اما این موضوع گاه با واکنش های مخفیانه زنان همراه می شد.
شخصیت سیاسی امام خمینی (ره) در سال های مختلف حیات ایشان بویژه پس از انقلاب سبب شده بود وجهه بارز شخصیت اجتماعی و رفتارهای خانوادگی رهبر فقید جمهوری اسلامی کمتر معرفی شود.
حجتالاسلام سیدمهدی امام جمارانی گفت: زندگی خانم (همسر امام) قبلاً خیلی اشرافی بود. با زندگی بعدی که همسر یک روحانی بود بسیار متفاوت بود،اما در تمام مسائل با امام(ره) وفاداری و سازش داشتهاند.