سید ابوالحسن حائری زاده نماینده مجلس شورای ملی و فعالان نهضت ملی شدن صنعت نفت، در طول حیات سیاسی خود، مدتی توقیف و زندانی شد و زمانی نیز در تبعید به سر برد. وفات وی در سن ۸۴ سالگی در ۱۳۵۱هـ .ش در تهران اتفاق افتاد.
جاه طلبی برخی انسانها به جایی رسیده است که حیوانات عظیم الجسه ای مانند فیل و کرگدن را برای به دست آوردن تنها شاخشان شکار می کنند موضوعی که به زنگ خطری برای انقراض نسل این دو حیوان تبدیل شده است، شکاری که از قضا محمدرضا پهلوی هم دوست دار آن بود.
سمبل آزادی و حقوق بشر که یک کبوتر طلائی میباشد با شاخه ای از برگ درخت زیتون که کاریکاتوریست به کنایه عاقبت حقوق بشر در غرب را اینطور به تصویر کشیده است.
تروریستهایی که غرب پرورده حالا بلای جان خودش شده است. جالب اینجاست که تا دیروز که بسیاری از مردم بی گناه خاورمیانه با تجهیزات و تروریستهایی که غرب پرورش میداد سلاخی می شدند کسی نمی دید اما امروز بسیاری برای حادثه تروریستی پاریس خون گریه می کنند.
در حالی که شاه همه رو سرکوب و قتل عام می کرد و به اذعان روزنامه ها در یک درگیری حدود صد نفر در زمان انقلاب کشته شدند برخی از افراد وابسته به شاه با بستن چشم های خود به این فجایع نامه فدایت شوم برای شاه در روزنامه ها منتشر می کردند. البته این پاچه خواری ها شاه را به مذلت و سقوط کشاند.
غرب سوریه را به آتش کشید و حالا هزاران آواره سوری به سمت اروپا در حرکتند اما حادثه تروریستی در فرانسه که بسیار عجیب هم هست راه آوارگان و مهاجران این کشور را به قاره سبز دوباره سد کرد و آلمان که مدعی مهاجرپذیری و پذیر ایی از مردم آواره سوریه بود بسیاری از آنان را دوباره برگرداند.
رهبر معظم انقلاب در چندین نوبت نسبت به تروریسم خودساخته آمریکا و غرب علیه اسلام روشنگری کردند اما سرنوشت این معضل و آتشی که غرب به دامان اسلام انداخته را تسری آن به خود غرب دانستند و بیان داشتند که این مسئله دامن لکهدار غرب را نیز خواهد گرفت.
آهنگ انقلابی«آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو» یکی از تاریخیترین موسیقیهای ایرانی است که در بطن خود هم شعار مرگ بر آمریکا را دارد و هم از حیله و نیرنگ آمریکایی در همه مقاطع تاریخ سخن میگوید.
آرامگاه اولین امپراتور چین، شی هانگ که سال ۲۱۰ قبل از میلاد درگذشت ، زیر یک تپه در مرکز چین مدفون است. این مقبره عظیم و اسرار آمیز توسط یک کشاورز که مشغول شخم زدن زمین کشاورزی خود بود کشف شد.
در سال 1632 میلادی، دولت ژاپن که به مبلغان مسیحی خارجی بدبین شده بود دستور دستگیری و اعدام آنها را در شهرهای مختلف این کشور صادر کرد.دولت ژاپن برای معرفی هر مسیحی پاداش نقدی هم در نظر گرفت و به جستجوی تک تک مسیحیان پرداخت.به نظر دولت وقت ژاپن، مبلغان مسیحی به منظور جاسوسی و تخریب فرهنگ ملی ژاپنی ها به آن کشور فرستاده می شدند.از کشته شدگان آن دوره به ...